Žreb za Serbia Open 2022 uživo u BIG tržnom centru na Paliluli

foto:promo

Ova nedelja je skroz u znaku tenisa. Finalne pripreme za početak najvećeg sportskog događaja u regionu su pri kraju, najbolji teniseri stižu polako u Beograd, vredno rade i treniraju i čekaju protivnike za Serbia Open 2022.

Kako su BIG tržni centri ponosni sponzor ovogodišnjeg turnira, žreb za turnir biće održan u BIG FASHION centru u Višnjičkoj 84 u Beogradu, u subotu 16. aprila u 14:30 časova.

BIG tržni centri se uvek trude da obraduju svoje posetioce, pa su tako ove subote svi beograđani pozvani u BIG FASHION na Karaburmi, kako bi uživali u ceremoniji žrebanja uživo. Ljubitelji tenisa će tada imati jedinstvenu priliku da vide i Austrijanca Dominika Tima, jednog od najpoznatijih tenisera, koji s nestrpljenjem čeka da izađe na teren i ponovo posle pauze zaigra.

U okviru kampanje „Tenis & šoping“, BIG je podelio 1.000 karata za turnir svojim potrošačima u 6 gradova Srbije i time dao podršku kampanji „1 karta – 1 drvo“, u okviru koje će Serbia Open dati važan ekološki doprinos, jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u Beogradu i širom naše zemlje.

„Jedva čekamo da sve počne. Teniseri polako počinju da pristižu, teniski kompleks je gotov i već u njemu počinje da se oseća prava sportska atmosfera. Spremni smo i verujemo da ćemo imati i lepo vreme, kako ove godine uz publiku možemo da uživamo u vrhunskim mečevima“, kaže Đorđe Đoković, direktor turnira.

izvor: blic.rs

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*