Evo kako će prodavnice i pošte raditi na Paliluli za vreme praznika

foto: Pixabay

Kada je o pijacama reč, iz JKP „Gradske pijace” je saopšteno da će sve zelene pijace u sastavu ovog preduzeća 15. i 16. februara raditi uobičajeno od šest do 19 časova.

Pijaca „Palilula” će raditi od sedam do 21 čas, pijaca „Dušanovac” – prodaja robe iz vozila od 19 do šest časova, dok će „Otvoreni tržni centar”, poznatiji kao Buvljak, raditi od osam do 16 časova.

Garaže i parking prostori za korisnike i posetioce pijaca će tokom praznika raditi po ustaljenom režimu i to garaže u okviru pijaca Palilula i Zeleni venac od šest do 21 čas, u Zemunu non-stop i na Dušanovcu od osam do 19 časova.

Pošta Srbije je saopštila da će tokom državnog praznika Sretenje – Dan državnosti Srbije raditi dežurne pošte, njih ukupno 68 u Srbiji.

Beogradska Glavna pošta u Takovskoj 2 i pošta na aerodromu Nikola Tesla, radiće uobičajeno, dakle non-stop, kao i pošte na svim graničnim i administrativnim prelazima.

Radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Kragujevcu i druge dežurne pošte u gradovima širom Srbije, kao i u turističkim centrima, na Zlatiboru i Kopaoniku.

Biće otvorene i pošte u „Univereksport” objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru.

Što se apoteka tiče, non-stop će dežurati apoteke „Sveti Sava”, Nemanjina 2, „Prvi maj”, Kralja Milana 9, „Bogdan Vujošević”, Bulevar maršala Tolbuhina 30, „Zemun”, Glavna 34 i „Gornji grad”, Dr Đorđa Kovačevića 27. u Lazarevcu a radiće i većina državnih apoteka.

Vozila javnog gradskog prevoza u Beogradu će u utorak i sredu voziti po nedeljnom redu vožnje.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*