Whitesnake na Paliluli 6.jula!

Legendarni pevač i frontmen, David Coverdale, rešio je da u 2022. godine okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena – Whitesnake.

Najavljuju globalnu turneju, a neće izostati ni srpska prestonica. Koncert na Tašmajdanu biće 6. jula.

Maestralni David Coverdale, poznat po fantastičnom glasu i multi platinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere.

„Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6 jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju! Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć!“, naveo je on.

Kako navode organizatori, Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i besplatno testiranje ispred stadiona Tašmajdan. Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu – jedino na Tašmajdanu će Coverdaleov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glenn Hughes, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea!
Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

„Stoga pozivamo sve rokere i ljubitelje dobrog zvuka da, zajedno sa nama, isprate jednog od najboljih pevača svih vremena koji se, od davne 1975. godine pa na ovamo, uvek vraćao Beogradu spektakularnim koncertima“, poručuju u saopštenju.

izvor: palilula.info

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*