Sve mi je izgorelo, srećom, sin mi nije bio tu: Stanarka s Palilule nakon požara!

Stanari sami čiste šut i đubre koje je ostalo posle požara koji je izbio prošle nedelje u višespratnici u Husinjskih rudara u beogradskom naselju Karaburma. 
Za dvadesetak minuta su četiri stana potpuno uništena u požaru, a stanari su ostali bez igde ičega.

Sreća u nesreći je što je tada na spratu, koji je izgoreo u potpunosti, bila samo jedna osoba, Katarina Trivunović. Ona je iz stana pobegla samo sa mobilnim telefonom u ruci.

„Kada sam ustala, već je bio dim. Mene je dim probudio. Izašla sam iz stana i videla da je dim počeo da se spušta. Lupala sam svim komšijama na vrata. Obično smo svi tu, ali, nažalost, tog dana niko nije bio tu. Otvorila sam vrata stana komšije Žike i tu je bila ogromna dimčina, crna. Pozvala sam pre toga vatrogasce, oko 23.45, a potom sam ponovo zvala vatrogasce i rekla im da možda ima žrtava. Sišla sam bez ičega, samo sa telefonom dole“, kaže Katarina.

Ističe da su četiri stana u potpunosti izgorela.

„Moj i stanovi Živojina Krstića, Saše Joksimovića, Vladimira Varagića izgoreli su za 25 minuta. Apelujem na grad, apelujem na opštinu, ja sam upravnik ove zgrade, samohrani roditelj, molim građane, molim grad, opštinu, građevinare, sve ljude dobre volje, da nam pomognu, vaše malo je za nas mnogo“, objašnjava Katarina Trivunović.

izvor: nova.rs

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*