Priče YU grupe pred veliki koncert na Tašmajdanu

Legendarna grupa proslaviće 50 godina karijere velikim koncertom, koji će biti 10. septembra na stadionu „Tašmajdan“

Legendarna YU grupa će na stadion „Tašmajdan“ obeležiti 50 godina postojanja na muzičkoj sceni, pri čemu će priredilti veliki koncert 10. septembra. Povodom ovog jubileja i događaja, članovi ovog sastava otkriće vam kroz priče neke zanimljivosti koje su važne za bend, a koje ćete moći da slušate i na portalu Telegraf.rs.

Prvu od pet priča ispričao je Dragi Jelić. Legendarni član YU grupe osvrnuo se na to zašto je Bežanijska ulica u Zemunu važna za ovaj sastav.

– Nalazimo se u Zemunu, u čuvenoj Bežanijskoj ulici. Ova vrata su istorijska za nas, zato što smo na njih ulazili svakodnevno spremajući album „Tragovi“ – rekao je Dragi Jelić i dodao:

– Prostor u kojem smo radili se nalazio u podrumskom nekom delu. Morali smo da preksačemo ogrev koji se spremao za zimu i da raskrčujemo ugalj. Kao što vidite, mi i dalje krčimo i borimo se i nadamo se da samo dobri tragovi ostaju iza nas – naveo je muzičar.

Šta je Dragi Jelić rekao, pogledajte na snimku na početku teksta.

Što se tiče koncerta YU grupe na stadionu „Tašmajdan“ 10. septembra, na bini će se bendu pridružiti veliki broj muzičara, kolega iz cele Jugoslavije, koji će se svi predstaviti tokom uzbudljive i dinamične kampanje za koncert, koja će trajati celo leto, uz pregršt iznenađenja.

Koncert zajedno organizuju Studio Berar iz Novog Sada i Marsh Production iz Beograda.

Budite deo istorije rokenrola i dođite da uživate u vanvremenskim rok hitovima. Karte za koncert možete nabaviti na prodajnim mestima tickets.rs i gigstix.com.

(Telegraf.rs)

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*