Obnovljeno igralište na Paliluli: Radovi u potpunosti završeni

Kandidati na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić i Marko Kešelj prisustvovali su otvaranju terena u Kotežu, koji su članovi i aktivisti Srpske napredne stranke obnovili iz ličnih sredstava.

Ana Brnabić je pozdravila sve prisutne i prenela pozdrave predsednika Aleksandra Vučića iistavši da je ponosna kada vidi da i stranka i država rade u interesu građana.

„Time pokazujemo da smo stranka posvećena Srbiji“, dodala je ona.

Srbija je od 2014. godine počela da pobeđuje, od kada je Aleksandar Vučić postao predsednik Vlade, a kasnije i predsednik države, počeli smo da gradimo puteve, pruge, domove zdravlja, kliničke centre, kontinuirano rastu plate i penzije, kazala je Brnabić.

Time stvaramo bolje uslove i budućnost za generacije koje dolaze.

Srbija je danas mnogo jača zemlja, a 3.aprila su važni izbori, važno je da izaberemo mir i stabilnost, istakla je Brnabić.

Ona je zaključila da je Srpska napredna stranka kandidovala Aleksandra Vučića, najboljeg kandidata za predsedničke izbore, ali i nosioca liste “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Događaju su prisustvovali i Đorđe Todorović, Aleksandar Mirković i Nemanja Joksimović, takođe kandidati na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”.

Izvor: Alo.rs

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*