Noć pre svirepog ubista bacao majku na pod! Novi detalji istrage

Davor P. koji je usmrtio majku Katarinu P. samo dan ranije fizički je nasrtao na nju, zbog čega je intervenisala policija.

Ovo je za Blic ispričala prijateljica tragično nastradale Katarine P. koju su prijatelji zvali Kaja.

Pokušala je prijateljica da joj pomogne savetima da se zaključa, dolazili su inspektori, kaže, i sačinili zapisnik. Ništa nije pomoglo. Njen sin je rekao da će se vratiti i završiti započeto. Davor je, nažalost, to i učinio u Ulici Mije Kovačevića kod Bogoslovije u Beogradu.

– Ona je bila žena prepuna dobrote, solidarnosti, plemenitosti… Brinula je o dementnom i nepokretnom suprugu – kaže njena prijateljica.

Prema njenim rečima, Davor (55) je juče svoju majku, staricu od 78 godina, bacio na pod nakon čega je nesrećna žena pozvala policiju.

 Kaja i ja smo bile na telefonskoj vezi, kada su u stan stigla dva inspektora. Prijavila je sina za zlostavljanje u porodici. Rekla im je da Davor ima psihičkih problema, kao i da joj je pretio da će je ubiti. Inspektori su sačinili zapisnik, dakle konstatovali su šta se dogodilo i otišli – priča sagovornica „Blica“. 

Kad su policijski službenici otišli, ona je savetovala Kaji da zaključa vrata kako Davor ne bi mogao da uđe. On ima svoj stan u Mirijevskom bulevaru. Ali majka je majka… Nije verovala da će sopstveno dete da digne ruku na nju i ubije je.

– Čule smo se sinoć nekoliko puta. Rekla mi je da je sakrila sve noževe koje su imali u kući. Zvala sam je i jutros u 7.20, potom u 10.00 sati, a kad sam je pozvala oko podneva nije se javljala. Pomislila sam da je u tom momentu kod supruga koji je dementan, da njemu pomogne. I dalje se nije javljala. Zato sam uzela bele strane i zvala njene komšije da odu i provere da li je sve u redu. Njena komšinica me je potom pozvala i rekla: „Izvinite, desila se tragedija“… 

foto: informer.rs

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*