NAGRADE ZA ŠAMPIONE BEZGOTOVINSKOG PLAĆANJA: Prva mesta za zakupce sa Đerma i Palilule

JANUARSKIM šampionima bezgotovinskog plaćanja na beogradskim pijacama uručene su nagrade u okviru pilot projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca“.

Prvo i drugo mesto osvojili su zakupci sa pijaca Đeram i Palilula sa ukupno 97, odnosno 86 ostvarenih transakcija. Treća nagrada pripala je zakupcu sa pijace Kalenić, sa realizovane 62 transakcije. Četvrto i peto mesto osvojili su zakupci sa pijace Đeram sa 34 i 33 transakcije.

Od novembra 2021, kada je krenulo nagradno takmičenje do danas, realizovano je oko 7.000 bezgotovinskih transakcija na 42 POS terminala na tri beogradske pijace. Pilot projekat „Digitalizacija beogradskih pijaca“ pokrenula je Privredna komora Srbije, a inicirala kompanija Mastercard.

Projekat se realizuje uz podršku JKP „Gradske pijace“, kompanija Payten, Chipcard i Banca Intesa. Svakog meseca  do kraja oktobra ove godine,  pet trgovaca koji ostvare najveći broj bezgotovinskih plaćanja osvajaju novčanu nagradu u iznosu od 12.000 dinara zahvaljujući kompanijama Mastercard i Chipcard.

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*