(FOTO) UŽAS! PENZIONERKA SA PALILULE PRODAVALA DROGU PRED UNUKAMA!

foto: MUP Srbije

Mušterije dolaze po ceo dan, kao da drže prodavnicu i to nije ništa novo, otkako znam za njih to rade i kruži priča da imaju veze sa drogom, ovim rečima je započeo priču jedan od komšija penzionerke Jovanke D. (75) iz Krnjače, koja je u nedelju uhapšena zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika.

Iako komšije uhapšene Jovanke nisu znale novinarima da kažu kako tačno funkcioniše navodna prodaja droge u njenoj pordici, za koju su mediji preneli da je praktično porodični posao u koji su na neki način uključeni svi članove, “od najstarijeg do najmlađeg”, ni za jednog od njih, kako su ispričali, nije novost da se imaju veze sa drogom, naprotiv.

– Ta priča o njima ide otkad znam za njih, uvek su ih povezivali sa drogom. Njoj je kćerka bila zavisnica, za nju se uvek pričalo da ima veze sa tim. Ona je umrla, a i muž joj je umro, čini mi se, Jovankin zet – navodi komšija, koji porodicu poznaje dugi niz godina:

– Ja ih znam ovako, sa ulice, kao komšije, ne družimo se privatno, ne idem im u kuću, ali ove priče svakako znam. Nije to ništa novo. E sad, da li je baš ona prodavala, šta je tačno radila, ne znam, kako da znam šta ko u svojoj kući radi.

Prema njegovim rečima, da nisu sve puke glasine i nagađanja jasno je svima u komšiluku.

– Mušterije dolaze po ceo dan, kao da drže prodavnicu – navodi i opisuje kako izgleda dalje ta navodna prodaja:

“Stalno dolaze, projure tuda, parkiraju se svuda po ulici, sa kim posle dalje od njih rade i ko dolazi da im donese, a ko da kupi drogu, to ja ne znam.”

Sa Jovankom su uhapšenje i navodne mušterije Lj. K. (59) i R. K. (60), kod kojih je takođe pronađen heroin, za koji se sumnja da su ga kupile od nje. Sama vest o ovakvom raspletu događaja i hapšenju starice nije uznenadila komšije.

– Zna se ovde šta se dešava, da su bili poznati po tome. Godinama ide ta priča, onda nema šta da nas začudi kad se ovako nešto desi – kaže sagovornica i dodaje da lično sa Jovankom nikada nije bila u konfliktu, niti da je imala problema:

Pa komšinica je kao i svaka druga, nema tu šta prema komšijama sporno, e sad šta radi i da li radi ona…”

Ona je objasnila u da u kući žive tri unuke koje su ostale sa Jovankom kada joj je kćerka preminula.

– Tu su unuke, možda one imaju veze sa tim poslom. Sa njima živi i njen praunuk, dečkić, mislim oko 16 godina da ima – navodi ona, dok su neki mediji preneli da je reč o mlađem dečaku koji ima oko deset godina i kod su, navodno, komšije viđale da i sam učestvuje u primopredajama droge.

U Jovankinoj kući je policija pronašla oko 120 grama heroina, vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.750 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Kurir.rs/Blic

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*