EVO KO JE UHAPŠENI TINEJDŽER: Pre tri meseca teško ranjen u sačekuši ispred kuće na Paliluli

Veljko Ogurlić, koji je juče uhapšen u velikoj akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal, zbog sumnje da je bio deo grupe koja je na beogradskim splavovima i u klubovima prodavala drogu, ranjen je krajem decembra prošle godine ispred svoje kuće na Karaburmi.

Juče je u Beogradu uhapšena kriminalna grupa koja se sumnjiči da je od 17. maja 2021. do danas na teritoriji Beograda proizvodila i stavljala u promet drogu i to na splavovima „Port“, „Fristajler“, kao i u klubu „Kasina“. Uhapšena grupa se dovodi u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Veljko Ogurlić koji je uhapšen u akciji, ranjen je krajem decembra u sačekuši na Karamburmi. Napadači na njega N. M. i U. S. uhapšeni su pre izvesnog vremena zbog pokušaja ubistva, a traga se za još jednom osobom – kaže izvor.

Napadači su Ogurlića čekali u automobilu blizu njegove porodične kuće, a kada se pojavio, jedan od njih je izašao iz vozila i otvorio vatru.

– Mladić je u tom momentu bio teško ranjen, a u bolnici je uporno odbijao svaki vid saradnje sa policijom. Inspektori su još u to vreme došli do informacija da je Ogurlić povezan sa navijačkom grupom „Principi“ iza koje su se krili Belivuk i Miljković i njihov klan, kao i da navodno ima veze sa narko poslovima – objašnjava izvor.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je danas donelo naredbu o sprovodenju istrage protiv 17 osoba iz Beograda. Tri pripadnika ove grupe već se nalaze u pritvoru.

– Naredba o sprovođenju istrage doneta je protiv Lazara Marinkovića, Marka Trajkovića, Veljka Ogurlića, Stefana Simića, Uroša Bulajića, Marka Prlje, Aleksandra Krstića, Luke Gemaljevića, Alekse Košutića, Borislava Marmuta, Predraga Vučkovića, Luke Ostojića, Luke Mumovića, Stefana Milanovića, Nikole Filipovića, Vasilija Nikolovskog i Alekse Vasića – potvrđeno je iz tužilaštva.

U pritvoru se već nalaze Filipović, Nikolovski i Ostojić.

izvor: Blic.rs

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*