DEČAK ZUBIMA KIDA GLAVU GOLUBOVIMA Beograđane uznemirila scena sa Palilule: Ne mogu da verujem da dete radi takve MONSTRUOZNE STVARI 

Karaburma, Zvezdara, Stari grad… Mesta su gde je više Beograđana svedočilo prizoru kakav srpska prestonica ne pamti. Kako Kurir saznaje, u tim delovima grada viđen je dečak koji hvata golubove, a zatim im ustima otkida glave!

– On ima možda 13 ili 14 godina. Ide ulicom i hvata golubove čije glave potom stavlja u usta i otkida ih. Nisam mogao da verujem šta vidim svojim očima – kaže jedan od očevidaca koji živi na Gundulićevom vencu u strogom centru Beograda.

Naš sagovornik kaže da je, koliko njegove komšije i on znaju, samo u parku na Gundulićevom vencu taj dečak na krajnje bizaran način usmrtio najmanje četiri goluba.

– Njemu je očigledno potrebna pomoć. Koliko sam saznao, on nije dete bez roditeljskog staranja, pa pretpostavljam da ima određene ozbiljne psihičke probleme koji su uzrok takvom ponašanju – priča naš sugrađanin.

On dodaje da je od prijatelja saznao da je isti slučaj kao na Gundulićevom vencu zabeležen i u drugim delovima grada, na Karaburmi i na Zvezdari.

– Saznao sam da je dečak sa Karaburme i da je tamo prvo počeo da hvata golubove i otkida im glave zubima. Potom je viđen na Zvezdari, a poslednjih dana smo ga uočili na Starom gradu. Verujemo da će nastaviti to da radi sve dok se neko ne postara o njemu i njegovom ponašanju. Ja tako nešto u životu nisam video niti sam mogao da zamislim da ću videti da jedno dete radi takve monstruozne stvari – priča sagovornik Kurira.

izvor: Kurir.rs

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*