BAKICA U AUTOBUSU NA PALILULI KREĆE DA ME MAZI PO KOSI I PLAČE, KAŽE PODSEĆAM JE NA ĆERKU: Pitala sam gde joj je ćerka, usledio je ŠOK!

Često se dešava da nas tokom vožnje u gradskom prevozu iznenadi neki događaj koji vidimo ili čujemo, a neretko se desi i da sami budemo akteri neki od njih.

Ljudi su skloni tome da i na društvenim mrežama dele svoja iskustva koja su imali u prevozu, pa takve priče često izazovu lavinu komentara korisnika društvenimh mreža kako pozitivnih, tako i negativnih. Sve zavisi od situacije.

Naime, jedna Beograđanka je na svom Tviter nalogu obajvila šta joj se desilo u gradskom busu kada se vozila ka staroj Karaburmi.

– Vozim se ka staroj okretnici Karaburme, stojim kod vrata busa. Neka bakica kreće da me mazi po kosi (fujčina) i plače, kao podsećam je na ćerku. Meni neprijatno, ali ipak pitam: „Pa gde vam je ćerka?“ Kaže ona: „U Mirijevu“. Bogme i ja bih plakala – napisala je ona u objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Upravo ova situacija izaivala je lavinu komentara tviteraša koji su pročitali ovu objavu.

– Ne volim ni ja bakice, ali vreme ide napred i ne vraća se. Kad ti budeš bakica ne iznenađuj se – napisala je jedna korisnica u komentaru, dok joj je Beograđanka odgovorila:

– Ne volim da me iko dira po kosi, a posebno ne nepoznate osobe (u busu) nemam ništa protiv bakica, uglavnom su mila bića. Jedan tviteraš je pak odgovorio da devojka nije fer.

– Da sam te ja pomazio po kosi zveknula bi mi šamarčinu, što objektivno i zaslužujem. Ipak, Beograđanka je napisala i da joj je bakica bila veoma mila i da joj be bilo žao kad joj je tako odgovorila.

– Surov tvit, rugati se starim usamljenim ženama gde će ti duša – napisao joj je jedan korisnik.

– Nisam ničim povredila bakicu, isćaskala sam se sa njom iako ne volim da me iko dira po kosi – objasnila je ona.

Jedan od pratilaca joj je ostavio duhovit komentar: – Nabavi periku čisto kad se voziš gradskim prevozom, za svaki slučaj. – Prvi put mi se desilo i dozvolila sam jer je bakica bila mila sva. Inače nije da baš dozvoljavam da me nepoznate osobe diraju u prevozu.

Ipak jedan od tviteraša se zapitao i kako li se bakica osećala tada kada je nepoznatu ženu pomazila po kosi i to u busu. – Ko zna kad je jadna žena zadnji put videla kćer koja sudeći po komentaru žene izgleda neće ni da zna za majku.

izvor: Kurir.rs

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*